Het Wijninstituut Nieuwsbrief
Het Wijninstituut Nieuwsbrief Februari 2017 Lees online  |  Afmelden
NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2017
Wijs met Wijn en Spijs
Het was al aangekondigd, en het is zover onze wijn & spijs cursus staat op het programma.
Na sleutelen, brainstormen hebben wij een heerlijke ‘proef- avond’ gehad. Proefdraaien en proeven, wij werden er blij van. Wij durven te beweren dat je wijs met wijn & spijs wordt!
 
Lees verder
Nog meer Wijn & Spijs....
Behalve onze nieuwe cursus Wijs met Wijn en Spijs hebben wij ook onze vertrouwde cursussen en workshops op het programma staan. 

Zo ook de  4-delige praktijkgerichte cursus Koken naar Wijn.

Tijdens deze cursus ga je in een kookstudio o.l.v. een professionele kok aan de slag. Je leert over kook- en snijtechnieken en de diverse ingrediënten.  Met behulp van onze docent leer je bij de gerechten de wijnen te combineren. De laatste les ga je naar de wijn toe koken.

We gaan weer aan de slag met de spannende combinatie Chocolade en Wijn.
In Den Haag ga je in deze workshop aan de slag met de spannende chocolade van Kees Raat en de heerlijke wijnen van Wijnvrouwen. Een workshop die de smaakpapillen prikkelt!
Agenda
FEBRUARI
14 SDEN2 Basis, Amsterdam
15 Proef! Maastricht

MAART
1   Proef! Utrecht
1   Basic English, Amsterdam
2   Proef! Den Haag
2   SDEN1 Start m Wijn Oldenzaal
6   SDEN3 Wijnbrevet Groningen
6   SDEN1 Start m Wijn Haarlem
7   SDEN2 Basis, Gulpen
9   SDEN1 Start m Wijn A'dam
15 Proef! Rotterdam
23 SDEN1 Start m Wijn, Utrecht
28 SDEN3 Wijnbrevet Haarlem
29 SDEN1 Start m Wijn Rotterdam
29 Taste! The Hague
30 Chocolade & Wijn, Den Haag

APRIL
3   SDEN2 Basis, Oldenzaal
6   Basic English, Amsterdam
6   Wijs in Wijn Spijs Rotterdam
19 Wijs in Wijn Spijs Breda
19 Koken naar Wijn, Den Haag
20 Taste! Amsterdam
Terroir.....
In  dit tweeluik zal onze docent Fransbert Schermer het veel gebruikte begrip terroir gaan duiden op zijn geheel eigen wijze zal Fransbert de belangrijkste terroirfactoren en hun invloed op de wijn bespreken en laten proeven. Voor deze cursus is een basiskennis van wijn aan te bevelen.
Cursusaanbod
Wijnproeven
Start met wijn
Basiscursus
 
Wijn Brevet
Koken met Wijn
Werken met Wijn
Mijn profiel
email
voornaam
achternaam
Profiel wijzigen
Uitschrijven - Aanmelden - Contact - Adres Wijninstuut, Prins Bernardkade 1, 3051AH, Rotterdam - Telefoon 0637228732